Projectes

Actiu

W!apps

Aquest projecte pretén acompanyar les famílies, amb infants d’entre 3 i 7 anys, en el coneixement de diverses aplicacions educatives per a dispositius mòbils, destinades a ajudar en el desenvolupament i aprenentatge dels nens i nenes.

Llegir més
Actiu

S’endega el projecte europeu IMAILE

L’Ajuntament de Viladecans, a través del projecte europeu IMAILE, facilitarà que els professores i professores creïn un Entorn Personal d’Aprenentatge a mida per als estudiants de la ciutat.

Llegir més
Actiu

Són Especialistes

El principal objectiu és el d’inspirar als professors d’ESO, perquè acompanyin els seus alumnes en la descoberta de les habilitats que els fan únics, implicant les famílies en aquest procés. Aquest projecte té com a finalitat…

Llegir més
Actiu

Ninus

Ninus Box és una plataforma que projecta sobre el terra continguts educatius específicament dissenyats pels nens i nenes de segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), que s’executen sobre una plataforma tecnològica, audiovisual i interactiva.

Llegir més
Actiu

Cotutorització

Aquest projecte s’emmarca en un acord de col·laboració entre empreses del nostre municipi, centres de secundària i l’ajuntament de Viladecans, on es vol aconseguir una millor implicació entre el món educatiu i l’ empresarial.

Llegir més
Actiu

AMPA 2.0

Aquest nou projecte pretèn fer un replantejament de com fins ara s’havien dinamitzat les relacions entre pares/mares i l’escola. Amb la implementació en l’ús de les noves tecnologies, es vol fer que aquestes relacions millorin i siguin més efectives.

Llegir més
Actiu

Esmorzars/dinars amb empresaris. Forum d’empreses

>Amb aquesta iniciativa els nois i noies poden entendre millor el paper que juguen les empreses a la ciutat i quins valors i habilitats es requereixen per formar part d’elles. A més, pot ajudar a trencar les distàncies entre entre uns i altres i fer que els alumnes coneguin el teixit empresarial que conforma el seu territori.

Llegir més