Jornada d’Orientació Professional per a l’alumnat de Batxillerat

Compartir

Amb la intenció que l’alumnat de 2n curs de batxillerat pugui disposar d’informació de primera mà sobre els estudis universitaris que volen cursar i les seves sortides professionals, s’organitza la Jornada d’Orientació ‘Construeix el teu futur’.

Durant la jornada hi hauran sis taules rodones dividides en diferents àmbits d’estudis: Ciència i tecnologia, Ciències de la salut, Ciències socials, Economia i administració d’empreses, Humanitats i Artístic. Aquesta última taula rodona, va dirigida tant als alumnes de 1r com de 2n de Batxillerat. Es tracta de la 3a edició de  ‘Converses d’art’ organitzada per l’Institut Josep Mestres i Busquets  i l’Atrium Viladecans.

Les taules rodones comptaran amb la presència de professionals i empreses ubicades al municipi i d’antics alumnes dels centres de Viladecans. D’aquesta manera, els alumnes tindran una panoràmica més àmplia sobre el seu futur: l’experiència en els estudis explicada pels antics alumnes i, per altra banda,  els perfils professionals requerits al món laboral des del punt de vista de les empreses.

En total participaran al voltant de 350 alumnes i prop de 20 empreses. Donat l’alt grau de participació es faran servir tres espais simultanis: l’Atrium, Can Xic i la Biblioteca Municipal.

Centres participants

Ins Josep Mestres i Busquets, Ins Miramar, Ins de Sales, Ins Torre Roja, Col·legi Sant Gabriel i l’Escola Goar.

Consulta el Programa

 

 

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. RETROSPECTIVA PROJECTES DE LA XIE CURS 2015-16 | Xarxa d'Innovació Educativa - 18/07/2016

    […] Jornada d’Orientació Professional per a l’alumnat de Batxillerat.- Amb la intenció que l’alumnat de 2n curs de batxillerat pogués disposar d’informació de primera mà sobre els estudis universitaris que volen cursar i les seves sortides professionals, es va organitzar la Jornada d’Orientació professional ‘Construeix el teu futur’, on van participar professors, exalumnes i empreses de la ciutat. Es van constituir sis taules rodones dividides en diferents àmbits d’estudis: Ciència i tecnologia, Ciències de la salut, Ciències socials, Economia i administració d’empreses, Humanitats i Artístic […]

  2. NOUS ESTILS D’AVALUACIÓ PER A MILLORAR L’APRENENTATGE DE L’ALUMNE | Xarxa d'Innovació Educativa - 16/09/2016

    […] un nou curs i amb aquest el conjunt de projectes i activitats de la Xarxa d’Innovació Educativa. Esperem que hagueu gaudit i desconnectat molt de les vacances per començar amb forces renovades […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada