Noves eines metodològiques a les escoles de la ciutat

Compartir

Com ja vam informar en un post el passat mes de maig del 2015, tres escoles de Viladecans estant fent ús del Ninus Box, una plataforma interactiva que projecta sobre el terra continguts educatius dissenyats per a nens i nenes de segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5).

Tant les escoles Enxaneta, Miquel Martí i Pol i Pau Casals estan incorporant el Ninus Box 1 hora a la setmana amb activitats que van d’acord amb el currículum d’educació infantil. Les valoracions que fan les mestres és bastant positiva perquè és una activitat molt visual, augmenta l’atenció i aprenen jugant. És també una eina molt pràctica perquè els fa col·laborar i treballar en grup per resoldre problemes.

Aquest projecte es troba en fase pilot durant aquest curs en aquestes tres escoles, per tal que les mestres d’educació infantil puguin familiaritzar-se amb l’eina i veure al seva incidència en l’escola i els alumnes per tal de valorar una possible continuïtat. La intenció de la Xarxa d’Innovació Educativa és promoure l’ús de noves eines pedagògiques en les escoles, així que és la nostra idea que el proper curs altres escoles interessades puguin disposar del Ninus Box al seu centre a mode de prova.

Veure l’experiència NINUS a Instagram

Trackbacks/Pingbacks

  1. RETROSPECTIVA PROJECTES DE LA XIE CURS 2015-16 | Xarxa d'Innovació Educativa - 18/07/2016

    […] Ninus Box.- Plataforma interactiva que projecta sobre el terra continguts educatius dissenyats per a nens i nenes de segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5). Prova pilot. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada