Els Tallers “W!Apps” arriben a la seva tercera edició amb moltes novetats. No te la pots perdre !!!

Compartir

Les famílies amb infants d’entre 3 i 7 anys tenen l’oportunitat de conèixer i compartir les aplicacions educatives creades per als dispositius mòbils per ajudar-los en el seu desenvolupament i aprenentatge.

L’Escola Marta Mata acollirà el dissabte 12 de març, de 11 a 13 hores, una nova edició del taller W!apps, la tercera, amb novetats i més aplicacions per descobrir, organitzat per la Xarxa d’Innovació Educativa (XIE) de Viladecans.

Es tracta d’un espai adreçat a les famílies perquè acudeixin amb el seu fill o filla i, amb la seva tauleta o smartphone personals, descobreixin i descarreguin les aplicacions. La inscripció la podeu fer clicant aquí.

Us hi esperem !!!

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. RETROSPECTIVA PROJECTES DE LA XIE CURS 2015-16 | Xarxa d'Innovació Educativa - 18/07/2016

    […] Taller W!apps.-  És un espai on les famílies amb infants d’entre 3 i 7 anys tenen l’oportunitat de conèixer i compartir les aplicacions educatives amb els seu fill o filla, que han estat  creades per a dispositius mòbils per ajudar-los en el seu desenvolupament i aprenentatge. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada