Exit de la formació en robòtica organitzada per la Xarxa d’Innovació Educativa

Compartir

El passat 3 de febrer de 2016 va tenir lloc la cloenda del Curs de Robòtica organitzat per la Xarxa d’Innovació Educativa. Aquest curs ha estat impartit per en Joan Canudas, pare d’alumnes de l’Escola Marta Mata i professor a l’Institut Brugués de Gavà.

L’experiència ha estat un èxit i hi han participat divuit professors i professores de Centres Educatius, tant de primària com de secundària

Tots ells havien de presentar un  projecte de fi de curs. Us deixem amb els videos de dos dels treballs

 

Vídeo del treball fet per Cristina Bardina de l’Escola Can Palmer

Vídeo del treball fet per  José Miguel Coscojuela, Romina Suetta i Carlos Zamora del Col·legi GOAR

A arrel d’aquesta experiència l’Escola Àngela Roca i l’Institut Viladecans han fet una proposta de desenvolupament de projectes al llarg del tercer trimestre. Us ho anirem explicant.

 

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. La introducció de la robòtica educativa comença a donar els seus primers projectes | Xarxa d'Innovació Educativa - 18/04/2016

    […] Aprofitant aquest nou ecosistema, al llarg del darrer any, la Xarxa d’Innovació Educativa ha endegat diferents projectes al voltant de la programació i robòtica educatives per tal d’incorporar aquestes eines com a una competència a treballar als centres educatius de Viladecans. A més del seus beneficis pedagògics (aprendre a aprendre, creativitat, capacitat d’atenció, pensar problemes complexos i resoldre’ls,  articular i analitzar el coneixement, etc.), és un fet que cal preparar els nostres fills i filles per a un futur on l’economia i els llocs de treball aniran lligats en gran mesura a la informàtica i a les TIC. Algunes de les activitats que la Xarxa d’Innovació Educativa ha organitzat per a les escoles i el públic en general, són: Casals d’Estiu, l’Hora del Codi, activitats extraescolars i formació al professorat. […]

  2. NENS I NENES DE L’ESCOLA ÀNGELA ROCA REVIUEN FRANKENSTEIN MITJANÇANT LA ROBÒTICA | Xarxa d'Innovació Educativa - 23/06/2016

    […] Roca ha decidit apostar fort per la robòtica educativa. Aquest projecte de centre sorgeix de la formació en programació i robòtica que es va fer per a professors i que es va organitzar conjuntament entre el CRP i l’Ajuntament de Viladecans. En aquesta […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada