A Viladecans ens agrada la ciència.

Compartir

Què a Viladecans ens agrada la ciència va quedar palès aquest cap de setmana amb la celebració, el dissabte 17 d’octubre, de la Fira “Ciencia en acción” a l’edifici CUBIC. La Fira va obtenir un gran èxit i van ser molts els ciutadans i ciutadanes de Viladecans que es van acostar a presenciar les experiències i les demostracions que s’hi feien. Van ser nombrosos els nens i nenes que,  acompanyats dels seus pares i mares,  van participar en un dia de ciència al carrer.

Un dia abans, el divendres 16, es va fer entrega del Premis als millors treballs presentats enguany al Concurs “Ciencia en acción”. La organització ha volgut premiar l’esfor fet per Viladecans en organitzar aquesta fira en un temps rècord.

Però aquest no és un fet aïllat.
Des de fa dotze anys, les Escoles i Instituts de la ciutat venen celebrant la Fira Educativa que acosta als alumnes de primària els conceptes i principis de la Física, la Química i les Matemàtiques, explicats pels alumnes de secundària d’una manera lúdica i entenedora.

I encara un fet més en favor de la millora de l’èxit educatiu i de l’aposta per l’educació: La futura biblioteca de Can Ginestar estarà dedicada a la Innovació Educativa i a la Divulgació Científica.

Des de la Xarxa d’Innovació Educativa volem que la ciència estigui present en el dia a dia de les nostres Escoles, Col·legis i Instituts i ja estem preparant els actes de la Setmana de la Ciència que es celebra des del 13 al 22 de novembre. Properament us anunciarem el programa d’actes: Veniu-hi i participeu-hi.

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. RETROSPECTIVA PROJECTES DE LA XIE CURS 2015-16 | Xarxa d'Innovació Educativa - 18/07/2016

    […]  ‘Ciencia en Acción’ i ‘Setmana de la ciència’.- La XVI edició de Ciencia en Acción va tenir  lloc del 16 al 17 d’octubre a Can Calderon i al Cúbic Viladecans. Més de 300 estudiants, professors i divulgadors presentaran uns 90 projectes amb activitats i treballs de divulgació de vuit països (Espanya, Portugal, Argentina, Mèxic, Perú), demostracions científiques executades per professors i alumnes de primària, secundària i universitat, al públic assistent. Per altra banda, la XIE va tornar a posar la ciència, la recerca i la tecnologia a l’abast de tots els ciutadans, donat que del 13 al 22 de novembre es va celebrar a tot Catalunya la Setmana de la Ciència, que arriba ja a la seva vintena edició està dedicada a la llum. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada