El projecte “IMAILE” entra en una fase decisiva

Compartir

El projecte IMAILE ha identificat un repte comú entre les ciutats i regions que conformen el seu consorci: l’increment de la demanda d’aprenentatge personalitzat a l’educació obligatòria a primària i secundària. Aquest repte serà la base d’un innovador procés de contractació precomercial de 3,8 milions d’euros que el projecte obrirà properament al mercat europeu.

El pròxim 1 d’octubre el consorci del projecte IMAILE llançarà un concurs de contractació precomercial per desenvolupar Entorns Personals d’Aprenentatge i ajudar els alumnes de primària i secundària a adquirir les competències educatives necessàries en les assignatures de Ciències, Matemàtiques i Tecnologia (assignatures STEM).

L’objectiu d’aquest innovador sistema de licitació no és adquirir la solució final, sinó finançar el procés d’investigació i desenvolupament de solucions educatives basades en TIC que donin suport als Entorns Personals d’Aprenentatge.

Per què us pot interessar participar?

Participar en el projecte IMAILE us permet desenvolupar solucions d’innovació educativa tot dialogant amb docents i alumnes a través del denominat ‘Procés de contractació precomercial’. De conformitat amb la nostra anàlisi de mercat, actualment no existeix cap tecnologia que doni resposta a les necessitats identificades pel projecte.

El procés de contractació precomercial s’estructura en 3 fases:

Fase 1 –       Disseny de la solució (durada de 3 mesos)

Fins a 380.000 €, a distribuir entre un màxim de 8 empreses.

Fase 2 – Desenvolupament del prototip (durada de 3 mesos)

Fins a 1.520.000 €, a distribuir entre un màxim de 4 empreses que hagin participat en la primera fase.

Fase 3 – Desenvolupament precomercial del producte/servei a petita escala (durada de 7 mesos)

Fins a 1.900.000 €, a distribuir fins a 2 empreses que estiguin participant des de la primera fase. En aquesta tercera, els prototips s’hauran de provar en escenaris reals: escoles de Halmstad (Suècia), Magdeburg (Alemanya), Konnevesi (Finlàndia) i Viladecans (Espanya).

 

Tot el procediment serà en anglès.

Si penseu que aquest procés pot ser del vostre interès, és important que tingueu en compte les següent dades:

  • Anunci d’informació prèvia publicat al TED (Diari electrònic de licitacions de la UE)
  • El 15 de setembre publicarà el Challenge Brief – on es definiran els reptes/necessitats que les solucions a desenvolupar han d’abordar
  • L’1 d’octubre es publicarà el procés de licitació al TED.
  • El 17 de setembre s’organitzarà un workshop de l’IMAILE a Toledo (en el marc del Congrés EC-TEL). Les persones interessades s’hauran d’enregistrar abans del 15 de setembre. Sisplau, consulteu el web del projecte i, per a més informació, contacteu amb: ellinor@euprojektkonsult.se
  • El 19 d’octubre, sessió informativa per a empreses interessades a Halmstad (Suècia). Per inscripcions, sisplau, envieu un correu a ellinor@euprojektkonsult.se abans del 10 d’octubre. Per a més informació, consulteu el web del projecte

Us convidem a visitar periòdicament la web del projecte (especialment les seccions “Supplier portal” i “ Public Tender”), on trobareu informació actualitzada sobre aquest procés. Així com, a subscriure-us al newsletter del projecte.

 

Contacte:

IMAILE Project manager – Ms. Ellinor Wallin: ellinor@euprojektkonsult.se

Contacte a Viladecans – Sonia Domínguez: international_relations@viladecans.cat

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. RETROSPECTIVA PROJECTES DE LA XIE CURS 2015-16 | Xarxa d'Innovació Educativa - 20/07/2016

    […] Imaile.-  Aquest projecte  identifica un repte comú entre les ciutats i regions que conformen el seu consorci (Finlàndia, Suècia, Alemanya i Viladecans): l’increment de la demanda d’aprenentatge personalitzat a l’educació obligatòria ha endegat el repte europeu d’un innovador procés de contractació comercial per desenvolupar una nova plataforma software d’Entorns Personals d’Aprenentatge per ajudar els alumnes a adquirir les competències educatives necessàries en les assignatures de Ciències, Matemàtiques i Tecnologia (assignatures STEM). L’objectiu d’aquest innovador projecte és desenvolupar solucions educatives basades en TIC que donin suport als Entorns Personals d’Aprenentatge. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada