El 19 de novembre, la “Xarxa d’innovació Educativa” es va presentar a l’Smart City Expo Global Congress de Barcelona

Compartir

Volíem explicar com s’utilitzen les noves tecnologies a les aules de Viladecans i a l’Smart City Expo, hem tingut oportunitat d’explicar el model de Ciutat que s’està dissenyant per al futur. L’escola Enxaneta va explicar els canvis que s’han produït a les seves classes des de la implantació de les pissarres digitals.

L’ús de la tecnologia a les aules també fa que en alguns centres catalans s’experimenti de forma pionera amb recursos de la xarxa com a nou mètode per aprendre cosa que a més possibilita una major participació de l’alumnat.

També a la fira de ciutats intel·ligents, Viladecans ha presentat la Xarxa d’Innovació Educativa. Aquest projecte ha començat a desenvolupar-se aquest curs i compta amb la participació de docents, famílies i empreses per estimular la innovació i la creativitat a l’aula.

La introducció de les tablets o els pupitres interactius, l’ús de plataformes educatives i l’adopció d’un currículum que reculli coneixements i capacitats per aprendre conformen els projectes que la Xarxa d’Innovació Educativa impulsarà al llarg d’aquest curs.

Comments are closed.